29/01/2024 29/01/2024 Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε, χθες Κυριακή ΙΕ´ Λουκά, στην ακολουθία του Όρθρου. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μέσα Μουλιανών Σητείας, όπου τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο του μακαριστού Ιωάννου Βασιλάκη. Αντί κηρύγματος αναγνώσθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Αμβρόσιο Σκαρβέλη η Εγκύκλιος της Ιεράς...
29 Ιανουαρίου, 2024 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2024 - 19:21

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης στην Ενορία Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Μέσα Μουλιανών Σητείας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης στην Ενορία Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Μέσα Μουλιανών Σητείας

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε, χθες Κυριακή ΙΕ´ Λουκά, στην ακολουθία του Όρθρου. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μέσα Μουλιανών Σητείας, όπου τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο του μακαριστού Ιωάννου Βασιλάκη.

Αντί κηρύγματος αναγνώσθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Αμβρόσιο Σκαρβέλη η Εγκύκλιος της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης για τον χριστιανικό γάμο, την οικογένεια και το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τον λεγόμενο «γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου».

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Αμβρόσιος Σκαρβέλης, ο Εφημέριος της Ενορίας Αρμένων Οικονόμος Σπυρίδων Βασιλάκης, ο Εφημέριος Ενορίας Μέσα Μουλιανών π. Εμμανουήλ Φουντουλάκης και ο Διάκονος Θεμιστοκλής Μπεϊνάς.

Εκκλησιάστηκαν πολλοί ενορίτες, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γεώργιος Ζερβάκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μέσα Μουλιανών κ. Εμμανουήλ Γιαλεσάκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων