15/01/2023 15/01/2023 Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ανταποκρινόμενος σε ευγενή πρόσκληση της Προέδρου και των Μελών του Δ.Σ. του Πολιτιστικού – Λαογραφικού Συλλόγου Βαϊνιάς, μετέβη χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου στην ομώνυμη Τοπική Κοινότητα και ευλόγησε την Βασιλόπιτα. Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ευχήθηκε στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αναστασία Νεοφωτίστου, στα Μέλη του Δ.Σ....
15 Ιανουαρίου, 2023 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2023 - 13:27

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης στην κοπή Bασιλόπιτας του Πολιτιστικού – Λαογραφικού Συλλόγου Βαϊνιάς 

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης στην κοπή Bασιλόπιτας του Πολιτιστικού – Λαογραφικού Συλλόγου Βαϊνιάς 

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ανταποκρινόμενος σε ευγενή πρόσκληση της Προέδρου και των Μελών του Δ.Σ. του Πολιτιστικού – Λαογραφικού Συλλόγου Βαϊνιάς, μετέβη χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου στην ομώνυμη Τοπική Κοινότητα και ευλόγησε την Βασιλόπιτα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ευχήθηκε στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αναστασία Νεοφωτίστου, στα Μέλη του Δ.Σ. και σε όλους τους παρόντες, ο νέος χρόνος στον οποίο ήδη εισήλθαμε να είναι ευλογημένος από τον Κύριο Ιησού Χριστό, ειρηνικός, ελπιδοφόρος και δημιουργικός.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την Πρόεδρο του Συλλόγου και τα Μέλη του Δ.Σ. για τις γόνιμες πρωτοβουλίες που κατά καιρούς αναλαμβάνουν, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και για την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Τέλος, ευχαρίστησε την κ. Νεοφωτίστου για την αγαστή συνεργασία του Συλλόγου με την Ενορία Βαϊνιάς και την έμπρακτη στήριξη που ολοπρόθυμα προσφέρει στη συντήρηση και ανάδειξη των εκκλησιαστικών μνημείων της Ενορίας.

Στην τελετή έλαβαν μέρος ο Εφημέριος της Ενορίας πρωτ. Γεώργιος Γιανναδάκης, ο Εφημέριος Ενορίας Ελεούσας και Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. Σάββας Λιναρδάκης, ο Εφημέριος Ενορίας Νέας Ανατολής π. Εμμανουήλ Προϊστάκης και ο Διάκονος Θεμιστοκλής Μπεϊνάς.

Παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιεράπετρας κ. κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, Κωνσταντίνος Αστροπεκάκης και Νεκτάριος Παπαδάκης, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ. Αργύρης Πανταζής, ο οποίος κέρδισε και το φλουρί, το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας κ. Χρυσοβαλάντης Λιανάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καφέ Εστίασης Ιεράπετρας κ. Εμμνουήλ Μιχελαράκης, η Πρόεδρος κ. Ευτυχία Μαρινάκη και Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας, και αρκετοί κάτοικοι της Βαϊνιάς με τις οικογένειές τους. Ακολούθησε πλούσιο κέρασμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων