20/06/2023 20/06/2023 Στο πλαίσιο της τελετής αποφοίτησης και επίδοσης των απολυτηρίων στους μαθητές της Γ΄τάξης του Γενικού Λυκείου Μακρύ Γιαλού, πραγματοποιήθηκε χθες εκδήλωση, στην αίθουσα του σχολείου «Μανώλης Αγγελάκης», με τη συμμετοχή μαθητών, μαθητριών και οικογενειών τους, παρουσία του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου. Ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Γεώργιος Πατεράκης συνεχάρη τους απόφοιτους μαθητές εκ...
20 Ιουνίου, 2023 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 13:22

Ο Μητροπολίτης Κύριλλος στην εκδήλωση αποφοίτησης του Γ.Ε.Λ. Μακρύ Γιαλού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κύριλλος στην εκδήλωση αποφοίτησης του Γ.Ε.Λ. Μακρύ Γιαλού

Στο πλαίσιο της τελετής αποφοίτησης και επίδοσης των απολυτηρίων στους μαθητές της Γ΄τάξης του Γενικού Λυκείου Μακρύ Γιαλού, πραγματοποιήθηκε χθες εκδήλωση, στην αίθουσα του σχολείου «Μανώλης Αγγελάκης», με τη συμμετοχή μαθητών, μαθητριών και οικογενειών τους, παρουσία του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου.

Ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Γεώργιος Πατεράκης συνεχάρη τους απόφοιτους μαθητές εκ μέρους όλων των καθηγητών του σχολείου, αλλά και τους γονείς σας, που είναι πάντα δίπλα τους, και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη ζωή τους και καλά αποτελέσματα στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες που αποφοίτησαν για όσα πετύχαν μέχρι σήμερα, τόνισε ότι η εκδήλωση είναι μια πράξη επιβράβευσης της ατομικής προσπάθειας κάθε αποφοίτου και ταυτόχρονα μια εκδήλωση εκτίμησης και ευγνωμοσύνης προς τους καθηγητές τους κατά τα τρία τελευταία χρόνια της σχολικής διαδρομής τους και τους ευχήθηκε εγκάρδια να επιτύχουν στις σχολές της επιλογής τους και να έχουν καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, ώστε να γίνουν χρήσιμοι και ωφέλιμοι άνθρωποι στην κοινωνία, χωρίς να ξεχάσουν ποτέ τον ευλογημένο τόπο της καταγωγής τους.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι παριστάμενοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιεράπετρας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μαρία Προϊστάκη.

Τέλος, εκτός από την απονομή των απολυτηρίων στους αποφοίτους, προβλήθηκε βίντεο με δράσεις του σχολείου κατά τη σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε, που ετοίμασαν οι μαθητές.
Στην εκδήλωση αποφοίτησης του Γ.Ε.Λ. Μακρύ Γιαλού παρέστησαν οι Αντιδημάρχοι του Δήμου Ιεράπετρας Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης, Νεκτάριος Παπαδάκης και Κωνσταντίνος Αστροπεκάκης οι Αιδεσιμολογιώτατοι Πρωτ. Αθανάσιος Ταρλαντέζος, Εφημέριος του Ι. Μ. Ναού Αγίου Γεωργίου Ιεράπετρας, και π. Εμμανουήλ Φραγκιαδάκης, Εφημέριος Ενορίας Κρυών και θεολόγος καθηγητής, σύσσωμος ο σύλλογος των διδασκόντων του σχολείου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και οι γονείς των παιδιών.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων