09/05/2020 09/05/2020 Ομιλία του μακαριστού Καθηγητού Ιωάννου Σειραδάκη στο κοινό της Ιεράπετρας με θέμα «Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων» – 17 Ιουνίου 2014. Αύλειος χώρος Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας στο πλαίσιο διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου Αστροφυσικής με θέμα “Ακραία Αστροφυσικά Φαινόμενα σε ένα Συνεχώς Μεταβαλλόμενο Σύμπαν”. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Ραδιοαστρονομίας Max Planck στη Βόννη, με...
09 Μαΐου, 2020 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2020 - 18:03

«Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων» (ΟΜΙΛΙΑ)

Διαδώστε:
«Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων» (ΟΜΙΛΙΑ)

Ομιλία του μακαριστού Καθηγητού Ιωάννου Σειραδάκη στο κοινό της Ιεράπετρας με θέμα «Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων» – 17 Ιουνίου 2014. Αύλειος χώρος Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας στο πλαίσιο διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου Αστροφυσικής με θέμα “Ακραία Αστροφυσικά Φαινόμενα σε ένα Συνεχώς Μεταβαλλόμενο Σύμπαν”.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Ραδιοαστρονομίας Max Planck στη Βόννη, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας, της ευρωπαϊκής επιστημονικής σύμπραξης RadioNet3 και του ευρωπαϊκού προγράμματος BEACON για τη μελέτη των αστέρων νετρονίων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΕΡΑΠΥΤΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΤΕΙΑΣ – Μνήμη μακαριστού Καθηγητού Αστροφυσικής Ιωάννου Σειραδάκη, «Εις μνημόσυνον αιώνιον έσται δίκαιος».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων