06/02/2020 06/02/2020 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ. Εμμανουήλ Καλλιονάκης, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020. Ο Σεβασμιώτατος, αφού καλωσόρισε τον κ. Καλλιονάκη στην όμορφη πόλη της Ιεράπετρας, την νύμφη του Λιβυκού, συζήτησε μαζί του για θέματα του Νοσοκομείου, υπογραμμίζοντας ότι η τοπική Εκκλησία, όπως και σύσσωμη η τοπική...
06 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2020 - 14:38

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στον Σεβασμιώτατο

Διαδώστε:
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στον Σεβασμιώτατο

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ. Εμμανουήλ Καλλιονάκης, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού καλωσόρισε τον κ. Καλλιονάκη στην όμορφη πόλη της Ιεράπετρας, την νύμφη του Λιβυκού, συζήτησε μαζί του για θέματα του Νοσοκομείου, υπογραμμίζοντας ότι η τοπική Εκκλησία, όπως και σύσσωμη η τοπική κοινωνία, επιδιώκει και στηρίζει έμπρακτα τη λειτουργία του, και συμπαραστέκεται στο δύσκολο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Τέλος ευχήθηκε να είναι καλοστερεωμένος στα νέα του καθήκοντα, να είναι οπλισμένος με πολλή δύναμη για να ανταπεξέλθει με επιτυχία στο έργο του και το όνομά του να συνδεθεί με την αναβάθμιση, την επαρκή στελέχωση και εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου της πόλης, το οποίο ως γνωστό καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών από τα παράλια της Βιάννου μέχρι και τον Γούδουρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων