24/02/2021 24/02/2021 Ψήφισμα για την εκδημία του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Μιχαήλ Πετράκη εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας “Ο Άγιος Ιερομάρτυς Ζαχαρίας, Επίσκοπος Σητείας”.  Διαβάστε το ψήφισμα: Ο Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Ο Άγιος Ιερομάρτυς Ζαχαρίας, Επίσκοπος Σητείας», στο άγγελμα του θανάτου του Πρωτ. π. Μιχαήλ Πετράκη, συνταξιούχου εφημερίου...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 14:02

O Σύνδεσμος Κληρικών της Μητρόπολης Σητείας για την κοίμηση του πατρός Μιχαήλ Πετράκη

Διαδώστε:
O Σύνδεσμος Κληρικών της Μητρόπολης Σητείας για την κοίμηση του πατρός Μιχαήλ Πετράκη

Ψήφισμα για την εκδημία του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Μιχαήλ Πετράκη εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας “Ο Άγιος Ιερομάρτυς Ζαχαρίας, Επίσκοπος Σητείας”. 

Διαβάστε το ψήφισμα:

Ο Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Ο Άγιος Ιερομάρτυς Ζαχαρίας, Επίσκοπος Σητείας», στο άγγελμα του θανάτου του Πρωτ. π. Μιχαήλ Πετράκη, συνταξιούχου εφημερίου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος πόλεως Ιεράπετρας και Καθηγητού Θεολόγου, συνεδρίασε εκτάκτως και αφού εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη, τιμώντας τη μνήμη του, αποφάσισε ομόφωνα το παρακάτω:

Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Να παραστούν μέλη του στην εξόδιο ακολουθία.
Να αναγνωστεί κατά την τελετή το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

Διαβάστε ακόμα: 

Ψήφισμα της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης για την κοίμηση του π. Μιχαήλ Πετράκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων