05/05/2023 05/05/2023 Τoν Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 ο Yπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υποψ. Βουλευτής Λασιθίου κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, για να λάβει και επίσημα την ευλογία του για την υποψηφιότητά του στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές. Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος υποδέχθηκε εγκάρδια τον κ. Πλακιωτάκη και σε πνεύμα συνεργασίας...
05 Μαΐου, 2023 - 12:10

Ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Τoν Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 ο Yπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υποψ. Βουλευτής Λασιθίου κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, για να λάβει και επίσημα την ευλογία του για την υποψηφιότητά του στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος υποδέχθηκε εγκάρδια τον κ. Πλακιωτάκη και σε πνεύμα συνεργασίας συζήτησαν για τρέχοντα ζητήματα και θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και για διάφορα έργα της Μητροπόλεως που βρίσκονται σε εξέλιξη, τόσο σε Ιεράπετρα όσο και στη Σητεία. Επίσης αντάλλαξαν προτάσεις και απόψεις σχετικά με την ανάπτυξη και την περαιτέρω πρόοδο των τοπικών κοινωνιών της Ιεράπετρας και της Σητείας.

Στην συνάντηση ήταν παρών ο Πρωτοσύγκελλος και Ηγούμενος της Ι. Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού Σητείας Πανοσιολ. Αρχιμ. Αμβρόσιος Σκαρβέλης και άλλοι κληρικοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων