19/04/2022 20/04/2022 Μέσα στο κλίμα κατάνυξης των ημερών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας τελέσθηκε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας 18 Απριλίου 2022 η Ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος της Μεγάλης Τρίτης) στον Ιερό Ενοριακό Ναό Τιμίου Σταυρού της ομώνυμης Ενορίας της πόλεως Ιεράπετρας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου. Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος...
19 Απριλίου, 2022 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2022 - 0:48

Όρθρος Μεγάλης Τρίτης στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Όρθρος Μεγάλης Τρίτης στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Ιεράπετρας

Μέσα στο κλίμα κατάνυξης των ημερών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας τελέσθηκε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας 18 Απριλίου 2022 η Ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος της Μεγάλης Τρίτης) στον Ιερό Ενοριακό Ναό Τιμίου Σταυρού της ομώνυμης Ενορίας της πόλεως Ιεράπετρας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου.

Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ευχήθηκε στο εκκλησίασμα ευλογημένη Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα με κατάνυξη και συντριβή καρδίας, και παρότρυνε όλοι να μοιάσουμε στις φρόνιμες παρθένες της Ευαγγελικής περικοπής που προβάλλει σήμερα η Εκκλησία μας, να συμπορευθούμε με τον Νυμφίο Χριστό και να συσταυρωθούμε, προκειμένου να αξιωθούμε να γευθούμε και τη χαρά της ζωηφόρου Αναστάσεώς Του.

Στην ακολουθία έλαβαν μέρος ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αιδεσ. πρωτ. Εμμανουήλ Μολυμπάκης και ο Ιερολ. Διάκονος π. Θεμιστοκλής Μπεϊνάς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων