22/06/2021 22/06/2021 Το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος 21 Ιουνίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ιερούργησε, κήρυξε επίκαιρα τον θείο λόγο και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους στον πανηγυρίζοντα ιερό σπηλαιώδη ναό του Αγίου Πνεύματος στους Αρμένους Σητείας, σε ένα μαγευτικό τοπίο στην είσοδο του μοναδικού φαραγγιού των Περβολακίων. Στο κήρυγμά του ο...
22 Ιουνίου, 2021 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2021 - 18:40

Πανηγύρισε ο σπηλαιώδης Ναός του Αγίου Πνεύματος στη Σητεία

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο σπηλαιώδης Ναός του Αγίου Πνεύματος στη Σητεία

Το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος 21 Ιουνίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ιερούργησε, κήρυξε επίκαιρα τον θείο λόγο και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους στον πανηγυρίζοντα ιερό σπηλαιώδη ναό του Αγίου Πνεύματος στους Αρμένους Σητείας, σε ένα μαγευτικό τοπίο στην είσοδο του μοναδικού φαραγγιού των Περβολακίων.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το Άγιο Πνεύμα και τους τρόπους που ενεργεί στη ζωή των ορθοδόξων πιστών και των Αγίων της Εκκλησίας μας.

Στη Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως, ο Εφημέριος Αρμένων, ενώ παρέστησαν πολλοί πιστοί, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Κοινότητος Αρμένων κ. Ιωάννης Πορταράκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Τσιφετάκης κ.ἄ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων