11/06/2022 11/06/2022 Την Τρίτη 14 Ιουνίου, εορτή του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Κυρίλλου Επισκόπου Γορτύνης του θαυματουργού, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος. Ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής θα τελεσθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Φωτεινής την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 13 Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ. Ανήμερα της εορτής...
11 Ιουνίου, 2022 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2022 - 15:33

Πρόγραμμα εορτής ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτής ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, εορτή του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Κυρίλλου Επισκόπου Γορτύνης του θαυματουργού, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος.

Ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής θα τελεσθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Φωτεινής την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 13 Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ.

Ανήμερα της εορτής 14 Ιουνίου στις 7.00 π.μ. στον ίδιο Ναό θα τελεσθούν οι Ακολουθίες του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας.

Στις παραπάνω Ιερές Ακολουθίες θα χοροστατήσει ο εορτάζων Μητροπολίτης Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος, ο οποίος θα δεχθεί τις ευχές του Ιερού Κλήρου και του λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων