22/05/2021 22/05/2021 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 την Ακολουθία του Αγιασμού στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας για την έναρξη τυποποίησης του Σητειακού ελαιολάδου από τη νέα εταιρεία «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε. – LaSitia». Μετά το πέρας του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εγκάρδια κάθε επιτυχία στη νέα εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου...
22 Μαΐου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2021 - 21:21

ΣΗΤΕΙΑ: Αγιασμός για την έναρξη τυποποίησης ελαιολάδου

Διαδώστε:
ΣΗΤΕΙΑ: Αγιασμός για την έναρξη τυποποίησης ελαιολάδου

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 την Ακολουθία του Αγιασμού στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας για την έναρξη τυποποίησης του Σητειακού ελαιολάδου από τη νέα εταιρεία «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε. – LaSitia».

Μετά το πέρας του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εγκάρδια κάθε επιτυχία στη νέα εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου και στην Ένωση Σητείας, για την καλύτερη προώθηση και διάθεσης του ιδιαίτερα ποιοτικού Σητειακού ελαιολάδου, ώστε το πολύτιμο αυτό προϊόν να αποκτήσει διεθνώς την υπεραξία που του ανήκει, προς όφελος των ελαιοπαραγωγών της ευρύτερης περιοχής της Σητείας και μόνο, που μοχθούν καθημερινά για να το παράξουν.

Πριν και μετά τον Αγιασμό, ο Σεβ. είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Εμμ. Μαυροματάκη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις εμφιάλωσης και αποθήκευσης ελαιολάδου

Στην Ακολουθία του Αγιασμού παρέστησαν ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γεώργιος Ζερβάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Πρωτογενή Τομέα στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου κ. Γεώργιος Τσιφετάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Σητείας και Αντιπρόεδρος της «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε. – LaSitia» κ. Εμμανουήλ Μαυροματάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε. – LaSitia» κ. Γεώργιος Σκορδύλης, μέλη της Διοίκησης και εργαζόμενοι της Ένωσης Σητείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων