04/11/2022 04/11/2022 Με την ευκαιρία της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου πόλεως Σητείας, στις 3 Νοεμβρίου, ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφθηκε το συσσίτιο που λειτουργεί σε καθημερινή βάση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο και συντονιστή λειτουργίας της σπουδαίας...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 10:35

Σητεία: Ο Μητροπολίτης Κύριλλος ευχαρίστησε για το έργο στο συσσίτιο της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Σητεία: Ο Μητροπολίτης Κύριλλος ευχαρίστησε για το έργο στο συσσίτιο της Μητροπόλεως

Με την ευκαιρία της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου πόλεως Σητείας, στις 3 Νοεμβρίου, ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφθηκε το συσσίτιο που λειτουργεί σε καθημερινή βάση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο και συντονιστή λειτουργίας της σπουδαίας αυτής προνοιακής δομής για την πόλη της Σητείας και Προϊστάμενο του Ναού, Αιδεσιμολ. πρωτ. Νικόλαο Αλεξάκη, και συνομίλησε με τις εθελόντριες κυρίες και τους εθελοντές συνεργάτες, οι οποίοι σε καθημερινή βάση προετοιμάζουν ολοπρόθυμα και διανέμουν σαράντα διπλές μερίδες φαγητού για ενδεείς συμπολίτες μας.

Ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για τον κόπο που καταβάλλουν και την έμπρακτη αγάπη και ανθρωπιά που επιδεικνύουν για τους έχοντας ανάγκη αδελφούς μας.

Συγχρόνως εξέφρασε την ευχαριστία και τον έπαινο της Τοπικής Εκκλησίας σε όλους τους δωρητές, που προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και στηρίζουν με πράξεις το Συσσίτιο της Εκκλησίας και τους αναγκεμένους συνανθρώπους μας.

Τέλος, απευθύνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας και παρακαλεί όσοι επιθυμούν αντί στεφάνου ή εις μνήμην των προσφιλών κεκοιμημένων προσώπων τους μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο π. Νικόλαο Αλεξάκη και να διαθέτουν τρόφιμα ή χρήματα για την συνέχιση λειτουργίας του Συσσιτίου της Σητείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων