31/07/2021 31/07/2021 Το Σάββατο, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Αικατερίνης Σητείας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε τα ιερά μνημόσυνα των μακαριστών γονέων του Δημάρχου Σητείας Αριάδνης (τεσσαρακονθήμερο) και Νικολάου Ζερβάκη και των αειμνήστων Εμμανουήλ Σακκαδάκη και Αθανασίας Κριτσωτάκη....
31 Ιουλίου, 2021 - 20:58
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 20:43

ΣΗΤΕΙΑ: Παρέστη συμπροσευχόμενος ο Μητροπολίτης Προικοννήσου

Διαδώστε:
ΣΗΤΕΙΑ: Παρέστη συμπροσευχόμενος ο Μητροπολίτης Προικοννήσου

Το Σάββατο, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Αικατερίνης Σητείας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε τα ιερά μνημόσυνα των μακαριστών γονέων του Δημάρχου Σητείας Αριάδνης (τεσσαρακονθήμερο) και Νικολάου Ζερβάκη και των αειμνήστων Εμμανουήλ Σακκαδάκη και Αθανασίας Κριτσωτάκη. Απο του Ιερού Βήματος παρέστη συμπροσευχόμενος ο εν Σητεία παρεπιδημών Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, τον οποίο ο Σεβ. κ. Κύριλλος καλωσόρισε καταλλήλως στη γενέτειρά του.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων