23/04/2019 23/04/2019 Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 23 Απριλίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστοιχούμενος από τον ιερατικώς προϊστάμενο της Ενορίας Αιδεσ. π. Ανδρέα Πιτροπάκη τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον ιστορικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της ομώνυμης Ενορίας της Κάτω Μεράς στην Ιεράπετρα. Στο τέλος της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας...
23 Απριλίου, 2019 - 20:50

Στην Κάτω Μερά ιερούργησε ο Μητρ. Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Στην Κάτω Μερά ιερούργησε ο Μητρ. Ιεραπύτνης

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 23 Απριλίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστοιχούμενος από τον ιερατικώς προϊστάμενο της Ενορίας Αιδεσ. π. Ανδρέα Πιτροπάκη τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον ιστορικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της ομώνυμης Ενορίας της Κάτω Μεράς στην Ιεράπετρα.


Στο τέλος της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς κάθε ενίσχυση από τον Νυμφίο Χριστό για να βιώσουμε με κατάνυξη τα Άχραντα Πάθη και να εορτάσουμε με χαρά την λαμπροφόρο Ανάστασή Του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων