03/09/2022 03/09/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 ο νέος Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης, μετά την πρόσφατη ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για θέματα που αφορούν την ευρύτερη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας με...
03 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2022 - 11:27

Στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 ο νέος Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης, μετά την πρόσφατη ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για θέματα που αφορούν την ευρύτερη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας με την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου, καθώς και τον προγραμματισμό των αναπτυξιακών έργων για τον Νομό Λασιθίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, όπως είναι θέματα πολιτισμού, θρησκευτικού τουρισμού, τα τρέχοντα χρηματοδοτικά προγράμματα και η χρηματοδότηση διαφόρων μελετών αναστήλωσης και συντήρησης εκκλησιαστικών μνημείων, που αφορούν προγραμματισμένα έργα της Ιεράς Μητροπόλεως. Επίσης, αμφότεροι επεσήμαναν την ιδιαίτερη σημασία της διατήρησης και ενίσχυσης του πνεύματος ενότητας και συνεργασίας μεταξύ των Αρχών του τόπου για την πρόοδο και την ισόρροπη ανάπτυξή του.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος πρόσφερε στον νέο Αντιπεριφερειάρχη αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας της Φανερωμένης Ιεράπετρας και του ευχήθηκε ολόψυχα να έχει της πρεσβείες, την προστασία και τη βοήθειά της στην εκτέλεση των υψηλών καθηκόντων του προς όφελος και προαγωγή του Νομού Λασιθίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων