05/05/2023 05/05/2023 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, προκειμένου να λάβει την ευχή και ευλογία του, πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 ο υποψήφιος Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., δικηγόρος κ. Εμμανουήλ Ι. Καλαϊτζάκης, συνοδευομένος από τον κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο, Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας και Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων...
05 Μαΐου, 2023 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2023 - 20:39

Στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης ο υποψήφιος Βουλευτής Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης ο υποψήφιος Βουλευτής Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, προκειμένου να λάβει την ευχή και ευλογία του, πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 ο υποψήφιος Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., δικηγόρος κ. Εμμανουήλ Ι. Καλαϊτζάκης, συνοδευομένος από τον κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο, Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας και Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, και τη συνεργάτιδα του κ. Χρύσα Σταυρακάκη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος υποδέχθηκε με εγκαρδιότηα τον κ. Καλαϊτζάκη και τους συνοδούς του και συζήτησαν σε κλίμα αμοιβαίας αλληλοεκτίμησης θέματα και προβλήματα της επικαιρότητας και της καθημερινότητας του Νομού Λασιθίου, και συμφώνησαν ότι όλοι μας πρέπει να συμβάλλουμε ο καθένας από το μετερίζι του για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, την πρόοδο και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ολόθερμα στον κ. Καλαϊτζάκη καλή δύναμη και επιτυχία στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων