19/01/2023 19/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλο και Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Τοπλού Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιο Σκαρβέλη, πραγματοποίησε χθες συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη στο γραφείο του στην έδρα της Αντιπεριφέρειας στον Άγιο Νικόλαο. Επίκεντρο της συζήτησης, που διεξήχθη σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και αμοιβαίας εκτίμησης, υπήρξε...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2023 - 9:55

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλο και Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Τοπλού Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιο Σκαρβέλη, πραγματοποίησε χθες συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη στο γραφείο του στην έδρα της Αντιπεριφέρειας στον Άγιο Νικόλαο.

Επίκεντρο της συζήτησης, που διεξήχθη σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και αμοιβαίας εκτίμησης, υπήρξε ο προγραμματισμός και η ενημέρωση για διάφορες δράσεις μεταξύ Αντιπεριφέρειας και της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας, αλλά και της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού Σητείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων