11/01/2024 11/01/2024 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, στο πλαίσιο της παραμονής του στην Αθήνα για διεκπεραίωση υπηρεσιακών ζητημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2024 τον Α´ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή Λασιθίου κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη στο Γραφείο του στη Βουλή. Κατά την επίσκεψη, που...
11 Ιανουαρίου, 2024 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2024 - 9:00

Συνάντηση Μητροπολίτη Ιεραπύτνης με τον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, Ιωάννη Πλακιωτάκη

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ιεραπύτνης με τον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, Ιωάννη Πλακιωτάκη

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, στο πλαίσιο της παραμονής του στην Αθήνα για διεκπεραίωση υπηρεσιακών ζητημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2024 τον Α´ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή Λασιθίου κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη στο Γραφείο του στη Βουλή.

Κατά την επίσκεψη, που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αντηλάγησαν ευχές για τις εορτές και το νέο έτος. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ευχήθηκε από κοντά στον Αντιπρόεδρο κ. Πλακιωτάκη για την ονομαστική του εορτή, κάθε ευλογία από τον Θεό στον νέο του θεσμικό ρόλο και στα πολυεύθυνα καθήκοντά του ως Α´ Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων