17/03/2021 17/03/2021 Tο πρωί της Τετάρτης της Α΄ Εβδομάδος των Νηστειών, 17 Μαρτίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στο ισόγειο του Καθεδρικού Ναού Αγίας Φωτεινής πόλεως Ιεράπετρας. Στο τέλος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων, στην...
17 Μαρτίου, 2021 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2021 - 19:04

Τα Προηγιασμένα Τίμια Δώρα στην Ιεράπετρα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τα Προηγιασμένα Τίμια Δώρα στην Ιεράπετρα (ΦΩΤΟ)

Tο πρωί της Τετάρτης της Α΄ Εβδομάδος των Νηστειών, 17 Μαρτίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στο ισόγειο του Καθεδρικού Ναού Αγίας Φωτεινής πόλεως Ιεράπετρας.

Στο τέλος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων, στην οποία έβαλε μέρος ο ιερατικώς Προϊστάμενος του ναού Αρχιμ. Πορφύριος Αγγελάκης και παρέστησαν οι προβλεπόμενοι πιστοί σύμφωνα με τα ισχύοντα έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κίνδυνο περαιτέρω διάδοσης του κορωνοϊού, ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλό και ευλογημένο το στάδιον των αρετών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων