21/09/2019 21/09/2019 Τον Δήμο Σητείας επισκέφτηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος. Τον Σεβ. κ. Κύριλλο υποδέχτηκε στην είσοδο του Δημαρχείου ο νέος Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ζερβάκης με τους συνεργάτες του. Η εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό και θερμό κλίμα, καθώς ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος...
21 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2019 - 13:29

Τον Δήμαρχο Σητείας επισκέφθηκε ο Μητρ. Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Τον Δήμαρχο Σητείας επισκέφθηκε ο Μητρ. Ιεραπύτνης

Τον Δήμο Σητείας επισκέφτηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος. Τον Σεβ. κ. Κύριλλο υποδέχτηκε στην είσοδο του Δημαρχείου ο νέος Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ζερβάκης με τους συνεργάτες του. Η εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό και θερμό κλίμα, καθώς ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Ζερβάκης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν από κοντά για διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως είναι η πορεία της σχεδιαζόμενης επένδυσης σε εκτάσεις του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Παναγία η Ακρωτηριανή», η υλοποίηση του έργου δημιουργίας Λαογραφικού Μουσείου στην Ιερά Μονή Τοπλού, η ανέγερση του Γηροκομείου Σητείας, η διαμόρφωση του αύλειου χώρου του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Αγίας Αικατερίνης κ.α.

Στη συνέχεια έγινε η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε ολόθερμα στον νέο Δήμαρχο Σητείας καλή δύναμη στο έργο του με την βοήθεια της πολιούχου και προστάτου της πόλεως Αγίας Αικατερίνης, και τον διαβεβαίωσε ότι η Τοπική Εκκλησία και ο ίδιος προσωπικά θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε δράση και ενέργεια που σηματοδοτεί την πρόοδο και την προαγωγή της Σητείας και των δημοτών της.Ο κ. Ζερβάκης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την επίσκεψη και τις ευχές του και τον διαβεβαίωσε για την ολόθυμη διάθεση της Δημοτικής Αρχής να έχει αγαστή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη για την κοινή ωφέλεια της τοπικής κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων