01/09/2019 01/09/2019 Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019, εορτή της Ινδίκτου και ημέρα προστασίας του Φυσικού Περιβάλλοντος, Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιεράπετρας. Αντί κηρύγματος αναγνώσθηκε το Μήνυμα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου για την προστασία της Κτίσεως και του...
01 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:05

Χειροθεσία Εκκλησιάρχισσας από τον Μητρ. Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Χειροθεσία Εκκλησιάρχισσας από τον Μητρ. Ιεραπύτνης

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019, εορτή της Ινδίκτου και ημέρα προστασίας του Φυσικού Περιβάλλοντος, Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιεράπετρας.

Αντί κηρύγματος αναγνώσθηκε το Μήνυμα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου για την προστασία της Κτίσεως και του Φυσικού Περιβάλλοντος.

Πριν την Απόλυση ο Σεβ. κ. Κύριλλος χειροθέτησε σε Εκκλησιάρχισσα την κ. Ευαγγελία χα Γεωργίου Μυλωνάκη, αναγιγνώσκοντας την σχετική ευχή εις εκκλησιαστική διακονία, στην οποία ευχήθηκε να είναι άξια στην νέα της αποστολή στο σώμα της Εκκλησίας του Χριστού, με τις πρεσβείες του Αγίου Γεωργίου και να συνεχίζει για πολλά χρόνια να υπηρετεί με ζήλο και αυταπάρνηση στον Μητροπολιτικό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων