03/04/2020 03/04/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος ανάρτησε μια φωτογραφία στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιερής Μητρόπολης Ιερισσού με το χαρακτηριστικό μήνυμα:  “Ὁ νοῶν νοείτω, ἀδελφοί…”.  Στο κάτω μέρος το μήνυμα της φωτογραφίες γράφει χαρακτηριστικά “Μη θαρρείς πως είναι ψωμί και κρασί. Δεν αποβάλλονται, όπως οι άλλες τροφές. Όπως το κερί, στην επαφή...
03 Απριλίου, 2020 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2020 - 17:38

“Ὁ νοῶν νοείτω, ἀδελφοί …”

Διαδώστε:
“Ὁ νοῶν νοείτω, ἀδελφοί …”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος ανάρτησε μια φωτογραφία στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιερής Μητρόπολης Ιερισσού με το χαρακτηριστικό μήνυμα:  “Ὁ νοῶν νοείτω, ἀδελφοί…”. 

Στο κάτω μέρος το μήνυμα της φωτογραφίες γράφει χαρακτηριστικά “Μη θαρρείς πως είναι ψωμί και κρασί. Δεν αποβάλλονται, όπως οι άλλες τροφές. Όπως το κερί, στην επαφή με τη φωτιά, γίνεται όλο ένα μαζί της, έτσι κι εδώ, ενώνονται τα μυστήρια μ’ όλη την ύπαρξή μας. Δεν μεταλαμβάνετε από άνθρωπο, αλλά από τη λαβίδα των Σεραφείμ. Τα χείλη μας ρουφάνε το σωτήριο Αίμα από την άχραντη πλευρά Του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων