08/05/2020 08/05/2020 Σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 το “Κοινωνικό Παντοπωλείο” της Ιεράς Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου που βρίσκεται στην Αρναία στήριξε 206 οικογένειες με αγαθά τα οποία συνάχθηκαν από τις Ενορίες της Ιεράς Μητρόπολης με τις προσπάθειες του π. Χρήστου Μήτσιου και της κας Κυριακής Φράγκου αλλά και χορηγών Λαϊκών και Κληρικών που στηρίζουν το...
08 Μαΐου, 2020 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2020 - 20:32

206 οικογένειες στηρίζει η Ι.Μ. Ιερισσού

Διαδώστε:
206 οικογένειες στηρίζει η Ι.Μ. Ιερισσού

Σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 το “Κοινωνικό Παντοπωλείο” της Ιεράς Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου που βρίσκεται στην Αρναία στήριξε 206 οικογένειες με αγαθά τα οποία συνάχθηκαν από τις Ενορίες της Ιεράς Μητρόπολης με τις προσπάθειες του π. Χρήστου Μήτσιου και της κας Κυριακής Φράγκου αλλά και χορηγών Λαϊκών και Κληρικών που στηρίζουν το θεσμό αυτό. 

Έτσι στις 11:30 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος, ακολουθούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεώς μας Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεο Ζέρβα, επισκέφτηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Παρόντες οι Παν. Αρχιμανδρίτες π. Νεκτάριος Κωνσταντινίδης, π. Ευστράτιος Λιασής, π. Κυπριανός Στραζέρου, οι Αιδ. π. Κωνσταντίνος Αγούλας, π. Σταύρος Τράκας και π. Αθανάσιος Κούκος, ο κ. Ιωάννης Κέκερης, ο και συντονιστής της όλης προσπάθειας, η Κοινωνική Λειτουργός του Ιδρύματος Αγάπης κα Ελένη Βούλγαρη και αρκετοί αδελφοί μας προσκεκλημένοι της αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Επίσκοπός μας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια, τα Ηγουμενοσυμβούλια και τους αδελφούς μας Κληρικούς και Λαϊκούς που υποστηρίζουν αυτή τη φωλεά αγάπης και προσκάλεσε όλους με ζέση αδελφική, αγάπη Χριστού και προσωπικούς κόπους να στηρίξουμε αυτή την όμορφη αδελφική – κοινωνική δομή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων