19/02/2021 19/02/2021 Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερείου κ. Θεόκλητος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.  “Η Ιερά μας Μητρόπολις ανακοινώνει ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, λόγω της ενσκηψάσης Πανδημίας του Κορωναιού και των μέτρων που έλαβε η Πολιτεία για την αποφυγή της διασποράς του, δεν θα εορτάση...
19 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:36

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Ιερισσού

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Ιερισσού

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερείου κ. Θεόκλητος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως. 

“Η Ιερά μας Μητρόπολις ανακοινώνει ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, λόγω της ενσκηψάσης Πανδημίας του Κορωναιού και των μέτρων που έλαβε η Πολιτεία για την αποφυγή της διασποράς του, δεν θα εορτάση επισήμως φέτος τα ονομαστήριά του, την 26η Φεβρουαρίου τ. ε. επί τη Μνήμη του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Θεοκλήτου, και επίσης δεν θα δεχθή προς τούτο εόρτιες ευχές και επισκέψεις. Τον Προστάτη του Άγιο ο Επίσκοπός μας θα τιμήση στο Μητροπολιτικό Παρεκλήσιο της Παναγίας της Δακρυρροούσης στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Αρναίας με τον Εσπερινό της Παραμονής και ανήμερα με την τέλεση του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας”, αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων