30/09/2021 30/09/2021 Μετά από παρότρυνση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητου, οι κάτοικοι της Ιερισσού ανταποκρίθηκαν και έτσι ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου αγιογραφείται εξ ολοκλήρου. Οι δε αγιογραφίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα είναι υπέροχες.  Από τη σελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως στο facebook δίνονται συγχαρητήρια στον π. Βασίλειο, στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του...
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2021 - 12:05

Εξ ολοκλήρου αγιογραφείται ο Άγιος Νικόλαος στην Ιερισσό

Διαδώστε:
Εξ ολοκλήρου αγιογραφείται ο Άγιος Νικόλαος στην Ιερισσό

Μετά από παρότρυνση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητου, οι κάτοικοι της Ιερισσού ανταποκρίθηκαν και έτσι ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου αγιογραφείται εξ ολοκλήρου. Οι δε αγιογραφίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα είναι υπέροχες. 

Από τη σελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως στο facebook δίνονται συγχαρητήρια στον π. Βασίλειο, στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού και φυσικά στον λαό του Θεού, που ανέλαβε το κόστος αυτής της μεγάλης προσπάθειας…

Στο μεταξύ, σύσσωμη η Ιερισσός υποδέχεται αύριο, Παρασκευή 1/10 και ώρα 6η απογευματινή, στον συγκεκριμένο Ιερό Ναό (του Αγίου Νικολάου) τα χαριτόβρυτα Ιερά Λείψανα του Αγίου Νεκταρίου!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων