19/09/2022 19/09/2022 Έρανο για την στήριξη των οικογενειών, που επλήγησαν από την πυρκαγιά της 10ης Σεπτεμβρίου 2022 στην Αρναία, διοργανώνει ο Δήμος Αριστοτέλη με τη συνδρομή της της Ιεράς Μητρόπολης Ιερισσού. Ομάδες εθελοντών, οι οποίες θα πλαισιώνονται από κληρικούς, ως εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως, από σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου από τις 17.00 έως τις 20.00 θα διέλθουν...
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2022 - 15:02

Έρανος από την Μητρόπολη Ιερισσού για τους πληγέντες από την πυρκαγιά στην Αρναία

Διαδώστε:
Έρανος από την Μητρόπολη Ιερισσού για τους πληγέντες από την πυρκαγιά στην Αρναία

Έρανο για την στήριξη των οικογενειών, που επλήγησαν από την πυρκαγιά της 10ης Σεπτεμβρίου 2022 στην Αρναία, διοργανώνει ο Δήμος Αριστοτέλη με τη συνδρομή της της Ιεράς Μητρόπολης Ιερισσού.

Ομάδες εθελοντών, οι οποίες θα πλαισιώνονται από κληρικούς, ως εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως, από σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου από τις 17.00 έως τις 20.00 θα διέλθουν από όλα τα σπίτια της Αρναίας, συλλέγοντας χρήματα για την αποκατάσταση των τεσσάρων σπιτιών που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά, ενόψει μάλιστα και του επερχόμενου δύσκολου χειμώνα.
Επιπλέον, η Ιερά Μητρόπολη, με εγκύκλιο της , θα κάνει γνωστό τον τρόπο με τον οποίο θα ζητήσει τη συνδρομή όλων των ενοριών της, ενώ κλειστοί κουμπαράδες θα τοποθετηθούν σε διάφορα επίκαιρα σημεία όλων των Κοινοτήτων του Δήμου.

Επίσης όποιος επιθυμεί να συνδράμει με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια μπορεί να απευθύνεται στους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους της Αρναίας.
Απέναντι στην καταστροφή η απάντηση είναι η κοινωνική αλληλεγγύη” αναφέρει σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων