02/06/2020 02/06/2020 Ιερατική Σύναξη με κεντρικό ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο θα πραγματοποιηθεί στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Αρναίας την Παρασκευή 12 Ιουνίου σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης. Το θέμα της ομιλίας του Σεβασμιωτάτου θα είναι “Λειτουργικά και Διοικητικά προβλήματα, προκύψαντα από την πανδημία του κορωνοϊού και η ποιμαντική του αντιμετώπιση”....
02 Ιουνίου, 2020 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2020 - 22:01

Για τα προβλήματα της πανδημίας θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Ιερισσού

Διαδώστε:
Για τα προβλήματα της πανδημίας θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Ιερισσού

Ιερατική Σύναξη με κεντρικό ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο θα πραγματοποιηθεί στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Αρναίας την Παρασκευή 12 Ιουνίου σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης. Το θέμα της ομιλίας του Σεβασμιωτάτου θα είναι “Λειτουργικά και Διοικητικά προβλήματα, προκύψαντα από την πανδημία του κορωνοϊού και η ποιμαντική του αντιμετώπιση”.

Έπειτα θα συζητηθούν θέματα διοικητικής φύσεως ενώ ο Σεβασμιώτατος μετά το πέρας της Ιερατικής Συνάξεως θα παρέχει Τράπεζα στον Ιερό Κλήρο στην Τραπεζαρίου του Μητροπολιτικού Μεγάρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων