28/04/2021 28/04/2021 Χθες, Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου, μέσα σε κλίμα χαρμολύπης τελέσθηκε η Εξόδιος Ακολουθία του Πρωτοπρεσβυτέρου κυρού Μακαρίου Μπάρμπα, εφημερίου επί 25ετία της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Λειβαδίου. “Μουσικολογιώτατος, καλλικέλαδος, ευλαβέστατος και άκρως φιλόλαος, ο π. Μακάριος διηκόνησε ευόρκως τον Κύριό του και τον φιλόχριστο Λαό αγάπησε. Στήριγμα της Πρεσβυτέρας του Ευαγγελίας και στύλος ακλόνητος των Λειβαδιωτών...
28 Απριλίου, 2021 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2021 - 13:26

Η Εξόδιος Ακολουθία του π. Μακαρίου Μπάρμπα

Διαδώστε:
Η Εξόδιος Ακολουθία του π. Μακαρίου Μπάρμπα

Χθες, Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου, μέσα σε κλίμα χαρμολύπης τελέσθηκε η Εξόδιος Ακολουθία του Πρωτοπρεσβυτέρου κυρού Μακαρίου Μπάρμπα, εφημερίου επί 25ετία της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Λειβαδίου.

“Μουσικολογιώτατος, καλλικέλαδος, ευλαβέστατος και άκρως φιλόλαος, ο π. Μακάριος διηκόνησε ευόρκως τον Κύριό του και τον φιλόχριστο Λαό αγάπησε. Στήριγμα της Πρεσβυτέρας του Ευαγγελίας και στύλος ακλόνητος των Λειβαδιωτών ανεχώρησε για την αιωνιότητα, παίρνοντας μαζί του την αποδοχή των συγχωριανών του και την αγάπη του Μητροπολίτου μας! ΑΓΗΡΩΣ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!!!”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων