12/04/2024 12/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου και ο Δήμος Πολυγύρου προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα «Οικογένεια: Μικρά Εκκλησία» (Ιερός Χρυσόστομος) που διοργανώνουν το Σάββατο 13 Απριλίου στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολαιοχώρος. Ομιλητής θα είναι ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος με θέμα «Η οικογένεια στη σύγχρονη κοινωνία». Στην εκδήλωση θα...
12 Απριλίου, 2024 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 17:07

I.M. Ιερισσού: Εκδήλωση με θέμα «Οικογένεια: Μικρά Εκκλησία» στις 13 Απριλίου

Διαδώστε:
I.M. Ιερισσού: Εκδήλωση με θέμα «Οικογένεια: Μικρά Εκκλησία» στις 13 Απριλίου

Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου και ο Δήμος Πολυγύρου προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα «Οικογένεια: Μικρά Εκκλησία» (Ιερός Χρυσόστομος) που διοργανώνουν το Σάββατο 13 Απριλίου στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολαιοχώρος. Ομιλητής θα είναι ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος με θέμα «Η οικογένεια στη σύγχρονη κοινωνία».

Στην εκδήλωση θα αποδώσει επίκαιρους Ύμνους της Μεγάλης Τεσσαρακοστής η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Πρωτοψάλτου κ. Στυλιανού Ζαχαρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων