26/04/2020 26/04/2020 “Την αγαπώ την κυρία Πρωτοψάλτη αλλά για στάσου, ο Δεσπότης στην Κέρκυρα πήρε το λείψανο του Αγίου και τον Επιτάφιο και τον περιέφερε μέσα στην Εκκλησία και τον πήγανε μέσα και στις 25 Μαΐου θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέως, και τον πήγανε σιδηροδέσμιο για καταθέσεις. Γιατί δε πληρώνει και η κατά τα άλλα συμπαθέστατη κυρία...
26 Απριλίου, 2020 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2020 - 16:39

Ιερισσού: “Όποιοι απλώσανε χέρι στην Εκκλησία τους κόπηκε”

Διαδώστε:
Ιερισσού: “Όποιοι απλώσανε χέρι στην Εκκλησία τους κόπηκε”

“Την αγαπώ την κυρία Πρωτοψάλτη αλλά για στάσου, ο Δεσπότης στην Κέρκυρα πήρε το λείψανο του Αγίου και τον Επιτάφιο και τον περιέφερε μέσα στην Εκκλησία και τον πήγανε μέσα και στις 25 Μαΐου θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέως, και τον πήγανε σιδηροδέσμιο για καταθέσεις. Γιατί δε πληρώνει και η κατά τα άλλα συμπαθέστατη κυρία Πρωτοψάλτη;” τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού κ. Θεόκλητος σε έντονο ύφος κατά το κήρυγμά του την Κυριακή του Θωμά. 

“Όποιοι απλώσανε χέρι στην Εκκλησία τους κόπηκε” τόνισε χρησιμοποιώντας μια έκφραση του Μακαριστού Χριστοδούλου. “Τι θα πείραζε τη Μεγάλη Παρασκευή να είχαμε τα μεγάφωνα ανοιχτά; Τι θα πείραζε να είχαμε καμπάνες; Κολλάει κανείς από τη καμπάνα κορωνοϊό;” ξέσπασε στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων