14/12/2022 15/12/2022 Το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου 2022, το Διοικητικό Συμβούλιο του «Μ.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ» Αρναίας επεσκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Αρναία και προσέφερε στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Παναγία του Ακαθίστου» που φιλοξενεί είκοσι γέροντες, έναν απινιδωτή για τις ανάγκες της ιατρικής νοσηλείας των...
14 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2022 - 2:39

Μητρόπολη Ιερισσού: Ο Μ.Ο. Απόλλων Αρναίας δώρισε στο Γηροκομείο έναν απινιδωτή

Διαδώστε:
Μητρόπολη Ιερισσού: Ο Μ.Ο. Απόλλων Αρναίας δώρισε στο Γηροκομείο έναν απινιδωτή

Το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου 2022, το Διοικητικό Συμβούλιο του «Μ.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ» Αρναίας επεσκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Αρναία και προσέφερε στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Παναγία του Ακαθίστου» που φιλοξενεί είκοσι γέροντες, έναν απινιδωτή για τις ανάγκες της ιατρικής νοσηλείας των φιλοξενουμένων.

Συγκινημένος ο Σεβασμιώτατος παρέλαβε τη δωρεά, ευχαριστώντας από μέσης καρδίας το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτιζόμενο εκ των :
1. κα Σβετλάνα Γκοκιτσαισβίλι, Πρόεδρο
2. κ. Λάσκαρη Καραγιάννη, Αντιπρόεδρο
3. κ. Ιωάννη Ζαμπόκα, Γραμματέα
4. κ. Στέργιο Τσιούκα, Ταμία
5. κ. Νικόλαο Καραγιάννη, Μέλος
6. κ. Αθανάσιο Κιάτο, Μέλος

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε επίσης ότι “τόσο οι γέροντές μας, όσο και εμείς, ευχόμαστε από την καρδιά μας κάθε επιτυχία στον «Μ.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ» Αρναίας, ο δε σαρκωθείς Κύριος ας του χαρίζη κάθε ευλογία για τον Τόπο και την Αρναία μας“.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων