22/08/2022 22/08/2022 Για την αξία της υπομονής και της πίστης μίλησε ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος μετά τη Θεία Λειτουργία που τέλεσε στον ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ουρανούπολη. Ο ιεράρχης την Κυριακή 21 Αυγούστου τέλεσε το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Χρυσοστομάκη, πνευματικού τέκνου της ενορίας, ο οποίος έφυγε σε ηλικία...
22 Αυγούστου, 2022 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2022 - 17:52

Μητροπολίτης Ιερισσού: Η αξία της υπομονής και της πίστης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ιερισσού: Η αξία της υπομονής και της πίστης (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την αξία της υπομονής και της πίστης μίλησε ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος μετά τη Θεία Λειτουργία που τέλεσε στον ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ουρανούπολη.

Ο ιεράρχης την Κυριακή 21 Αυγούστου τέλεσε το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Χρυσοστομάκη, πνευματικού τέκνου της ενορίας, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 49 ετών χτυπημένος από σοβαρή ασθένεια. Ο Μητροπολίτης είπε ότι ο εκλιπών  αντιμετώπισε την ασθένειά του ως δοκιμασία από το Θεό και με καρτερικότητα.

Το γεγονός αυτό συνέδεσε ο Μητροπολίτης με την Ευαγγελική περικοπή της Κυριακής Ι΄ Ματθαίου (Ματθ. ιζ΄ 14-23),  κατά την οποία ο Κύριος  χάρισε θαυματουργικώς την υγεία στον σεληνιαζόμενο νέο ο οποίος ταλανιζόταν από δαιμόνιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων