01/03/2024 01/03/2024 Τον Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου επισκέφθηκε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής κ. Αθανάσιος Παπάζογλου. Οι δυο άντρες συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανέλυσαν πτυχές της σημερινής κοινωνικής και πνευματικής ζωής, αφορώσες τόσο την Εκκλησία όσο και το ένδοξο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Να σημειωθεί ότι οι απόψεις τους επί των ως άνω θεμάτων...
01 Μαρτίου, 2024 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 10:43

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής στον Μητροπολίτη Ιερισσού

Διαδώστε:
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής στον Μητροπολίτη Ιερισσού

Τον Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου επισκέφθηκε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής κ. Αθανάσιος Παπάζογλου.

Οι δυο άντρες συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανέλυσαν πτυχές της σημερινής κοινωνικής και πνευματικής ζωής, αφορώσες τόσο την Εκκλησία όσο και το ένδοξο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι οι απόψεις τους επί των ως άνω θεμάτων συνέπεσαν απολύτως, γεγονός το οποίο εχαροποίησε και τα δύο μέρη!

Ευχόμεθα καλή διακονία στον κ. Παπάζογλου και προσευχόμεθα ο Κύριος, δια πρεσβειών της Παναγίας Μητέρας Του, να σκέπει τα παιδιά μας της ΕΛ.ΑΣ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων