29/03/2024 29/03/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου σε συνεργασία με τον Δήμο Πολυγύρου διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση εν όψει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, το Σάββατο 13η Απριλίου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιοχώρας στις 19:00, υπό τον γενικό τίτλο: «Οικογένεια: Μικρά Εκκλησία». Στην εκδήλωση θα αποδώσει επίκαιρους Ύμνους της Μεγάλης Τεσσαρακοστής η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής...
29 Μαρτίου, 2024 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024 - 15:41

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου σε εκδήλωση με θέμα «Οικογένεια: Μικρά Εκκλησία»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου σε εκδήλωση με θέμα «Οικογένεια: Μικρά Εκκλησία»

Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου σε συνεργασία με τον Δήμο Πολυγύρου διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση εν όψει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, το Σάββατο 13η Απριλίου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιοχώρας στις 19:00, υπό τον γενικό τίτλο: «Οικογένεια: Μικρά Εκκλησία».

Στην εκδήλωση θα αποδώσει επίκαιρους Ύμνους της Μεγάλης Τεσσαρακοστής η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Πρωτοψάλτου κ. Στυλιανού Ζαχαρίου.

Εισηγητής της εκδηλώσεως θα είναι ο διακεκριμένος ανά την Ορθοδοξία Θεολόγος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, με θέμα «Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Θα επακολουθήσει επί 15΄ της ώρας συζήτηση μεταξύ του εκλεκτού ομιλητού και του κοινού.

Προσκαλείται ο ευλογημένος Λαός του Θεού να προσέλθει ομοθυμαδόν για να μετάσχει στην πνευματική αυτή πανδαισία, αλλά και για να συζητήσει με τον λόγιο Ιεράρχη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων