05/04/2024 05/04/2024 Το πρωί της Πέμπτης, 4 Απριλίου 2024, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Αρναίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο Διοικητή της Α΄ Ταξιαρχίας Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών Ρεντίνας, Ταξίαρχο κ. Χαράλαμπο Γεωργίου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόκλητος, να σημειωθεί, ότι πρό ολίγων ημερών παρέστη στην αλλαγή Διοικήσεως της Α΄...
05 Απριλίου, 2024 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2024 - 11:59

Ο νέος Διοικητής της Α’ Ταξιαρχίας Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών Ρεντίνας στον Μητροπολίτη Ιερισσού

Διαδώστε:
Ο νέος Διοικητής της Α’ Ταξιαρχίας Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών Ρεντίνας στον Μητροπολίτη Ιερισσού

Το πρωί της Πέμπτης, 4 Απριλίου 2024, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Αρναίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο Διοικητή της Α΄ Ταξιαρχίας Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών Ρεντίνας, Ταξίαρχο κ. Χαράλαμπο Γεωργίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόκλητος, να σημειωθεί, ότι πρό ολίγων ημερών παρέστη στην αλλαγή Διοικήσεως της Α΄ Ταξιαρχίας Ρεντίνας από τον Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Καπράλο στον Ταξίαρχο κ. Χαράλαμπο Γεωργίου και γι’ αυτό υπεδέχθη μετά χαράς τον νέο Διοικητή και του ευχήθηκε κάθε καλό για την πρόοδο της Μονάδος και για την προσωπική του ανέλιξη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ο Ποιμενάρχης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον υψηλό καλεσμένο τα της Διοικήσεως και πνευματικής πορείας της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Τέλος, λαμβανομένης υπόψιν της αλήθειας των στενών δεσμών της Εκκλησίας του Χριστού και του φιλοχρίστου Στρατού μας, εδόθη η ευκαιρία και στις δύο πλευρές για περαιτέρω συνεργασία Τοπικής Εκκλησίας και ιστορικής Μονάδος Καταδρομών -Αλεξιπτωτιστών.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων