12/09/2022 12/09/2022 Αποστολή – Αμμουλιανή / Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr Την πρώτη θεία λειτουργία, έπειτα από περίπου εννέα μήνες λόγω εργασιών και συντήρησης του ναού, τέλεσε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ, στον πάλαι ποτέ Μετοχιακό Ναό της Μονής Βατοπαιδίου, Άγιο Νικόλαο, στη νήσο Αμμουλιανή. Τον Γέροντα Εφραίμ πλαισίωσαν οι Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Τζουβέλεκης, ο...
12 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2022 - 10:08

Πρώτη Θεία Λειτουργία μετά από εννέα μήνες στον Άγιο Νικόλαο Αμμουλιανής (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πρώτη Θεία Λειτουργία μετά από εννέα μήνες στον Άγιο Νικόλαο Αμμουλιανής (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Αποστολή – Αμμουλιανή / Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

Την πρώτη θεία λειτουργία, έπειτα από περίπου εννέα μήνες λόγω εργασιών και συντήρησης του ναού, τέλεσε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ, στον πάλαι ποτέ Μετοχιακό Ναό της Μονής Βατοπαιδίου, Άγιο Νικόλαο, στη νήσο Αμμουλιανή.

Τον Γέροντα Εφραίμ πλαισίωσαν οι Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Τζουβέλεκης, ο εφημέριος του ναού π. Αντώνιος Βακόπουλος, ο π. Πέτρος Θανάσης και ο ιεροδιάκονος π. Παρθένιος Βατοπαιδινός.

Ο Γέροντας Εφραίμ στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προσφορά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, η οποία πρόσφερε όχι μόνο ολόκληρο το νησί, αλλά και τον ιερό ναό, για την εγκατάσταση των προσφύγων.

Διαβάστε επίσης: Το ope.gr στα θυρανοίξια του ιστορικού ναού Αγίου Νικολάου Αμμουλιανής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων