13/05/2023 13/05/2023 Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας του Άξιον Εστί κατά την επιστροφή της από το Κλεινόν Άστυ των Αθηνών, τη Δευτέρα 15 Μαίου 2023, θα παραμείνει για ένα 2ωρο στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό Οσίου Αυξεντίου του εν Κατερλί για προσκύνημα και ευλογία των πιστών της κωμόπολης Σταυρού. Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου...
13 Μαΐου, 2023 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2023 - 17:12

Στον Ιερό Ναό Οσίου Αυξεντίου στο Σταυρό η Ιερά Εικόνα της Παναγίας “Αξιον Εστί” κατά την επιστροφή της στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Στον Ιερό Ναό Οσίου Αυξεντίου στο Σταυρό η Ιερά Εικόνα της Παναγίας “Αξιον Εστί” κατά την επιστροφή της στο Άγιον Όρος

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας του Άξιον Εστί κατά την επιστροφή της από το Κλεινόν Άστυ των Αθηνών, τη Δευτέρα 15 Μαίου 2023, θα παραμείνει για ένα 2ωρο στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό Οσίου Αυξεντίου του εν Κατερλί για προσκύνημα και ευλογία των πιστών της κωμόπολης Σταυρού.

Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου αναφέρει σε ανακοίνωση της: “Η Ιερά μας Μητρόπολη με άφατη χαρά ανακοινώνει ότι, κατόπιν ευγενούς αποδοχής από την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους αιτήματός μας, η Πάνσεπτος και Περίπυστος Ιερά Εικών ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, η Εφέστιος Εικών του Αγίου Όρους, κατά την επιστροφή της από το Κλεινόν Άστυ των Αθηνών, τη Δευτέρα 15η Μαίου τ.ε., στις 2 η ώρα το μεσημέρι θα ευρίσκεται στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό Οσίου Αυξεντίου του εν Κατερλί ΕΠΙ ΔΙΩΡΟΝ ΤΟ ΠΟΛΥ, για να ευλογήσει τα παιδιά Της, δηλαδή την Ιερά μας Μητρόπολη, Ιερό Κλήρο και Λαό και ιδίως την Κωμόπολη του Σταυρού.

Εκφράζοντας τις από μέσης καρδίας ευχαριστίες μας για το ύψιστο τούτο γεγονός προς την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, προσκαλούμε τον ευλογημένο Λαό μας με κάθε τιμή και κατάνυξη να προσέλθη στον ιερό Ναό Αγίου Αυξεντίου Κάτω Σταυρού για να λάβη την ευχή της Παντάνασσας.

Της όλης υποδοχής θα προστή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Θεόκλητος, πλαισιούμενος από τον Ιερό Κλήρο και τον Λαό της Περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων