05/01/2021 05/01/2021 Ακολουθώντας την παράδοση ετών της Εκκλησίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερείου, κ. Θεόκλητος, έκοψε τη Βασιλόπιτα των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως στην αίθουσα του Θρόνου του Μεγάρου της Αρναίας. Παρόντες ήταν ο Πρωτοσύγκελλος Παν. Αρχιμ. π. Ιγνάτιος Ριγανάς, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεος Ζέρβας, οι Εφημέριοι του Μητροπολιτικού Ιερού...
05 Ιανουαρίου, 2021 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2021 - 13:20

“Το 2021 να στερεωθεί περισσότερο η Εκκλησία και το Έθνος μας”

Διαδώστε:
“Το 2021 να στερεωθεί περισσότερο η Εκκλησία και το Έθνος μας”

Ακολουθώντας την παράδοση ετών της Εκκλησίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερείου, κ. Θεόκλητος, έκοψε τη Βασιλόπιτα των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως στην αίθουσα του Θρόνου του Μεγάρου της Αρναίας.

Παρόντες ήταν ο Πρωτοσύγκελλος Παν. Αρχιμ. π. Ιγνάτιος Ριγανάς, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεος Ζέρβας, οι Εφημέριοι του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Αρναίας Παν. Αρχιμ. π. Παίσιος Σουλτανικάς και Αιδ. Οικ. π. Γεώργιος Τρικκαλιώτης,ο Διάκονος π. Αμφιλόχιος Χάιτας, οι συνεργάτες του Σεβασμιωτάτου στα Γραφεία κ.κ. Πέτρος Κοτρότσιος, Γεώργιος Αρβανίτης και Κοσμάς Ζαμπούνης και ο υπεύθυνος της ιστοσελίδος της Μητροπόλεως κ. Δημήτριος Κατσάγγελος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους το 2021 να καταστεφθή με υγιεία, να τιθασευθεί το θηρίο του κορωνοϊού, να στερεωθεί περισσότερο η Εκκλησία και το Έθνος μας και ο καθένας να απολαύση παρά Θεού παν τι το ποθητόν και θεάρεστον!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων