15/04/2022 15/04/2022 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου μοίρασε, συνολικά, τρόφιμα σε 375 αναγκαιμένες οικογένειες εν όψει του Αγίου Πάσχα! Εκ της Μητροπόλεως, εκφράζονται θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας! Ταυτόχρονα, σήμερα, Παρασκευή, 15 Απριλίου, η Πρόεδρος και τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλάτιστας «Γαλάτεια» επισκέφθηκαν το Γηροκομείο...
15 Απριλίου, 2022 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2022 - 15:42

Τρόφιμα και χαρά από τη Μητρόπολη Ιερισσού σε Γηροκομείο και εμπερίστατους

Διαδώστε:
Τρόφιμα και χαρά από τη Μητρόπολη Ιερισσού σε Γηροκομείο και εμπερίστατους

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου μοίρασε, συνολικά, τρόφιμα σε 375 αναγκαιμένες οικογένειες εν όψει του Αγίου Πάσχα! Εκ της Μητροπόλεως, εκφράζονται θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας!

Ταυτόχρονα, σήμερα, Παρασκευή, 15 Απριλίου, η Πρόεδρος και τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλάτιστας «Γαλάτεια» επισκέφθηκαν το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, όπου προσέφεραν τρόφιμα και χρήματα, αλλά πάνω απ’ όλα χαρά και χαμόγελο στα πονεμένα πρόσωπα των γερόντων, με τα όμορφα τραγούδια τους!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων