10/11/2021 10/11/2021 Κατόπιν παρακλήσεως των ενοριτών του Αγίου Βασιλείου Μεγάλης Παναγίας αλλά και του ιδίου του Διακόνου π. Νικολάου Τσολούφη, ο οποίος υπηρέτησε επί πολλά έτη Λαμπαδάριος της Ενορίας αυτής, η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του θα λάβει χώρα την Κυριακή 14 Νοεμβρίου τ.έ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Μεγάλης Παναγίας, όπως γνωστοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου...
10 Νοεμβρίου, 2021 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2021 - 16:29

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Μητρόπολη Ιερισσού

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Μητρόπολη Ιερισσού

Κατόπιν παρακλήσεως των ενοριτών του Αγίου Βασιλείου Μεγάλης Παναγίας αλλά και του ιδίου του Διακόνου π. Νικολάου Τσολούφη, ο οποίος υπηρέτησε επί πολλά έτη Λαμπαδάριος της Ενορίας αυτής, η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του θα λάβει χώρα την Κυριακή 14 Νοεμβρίου τ.έ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Μεγάλης Παναγίας, όπως γνωστοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου.

Προσκαλείται, λοιπόν, ο φιλόχριστος Λαός να προσέλθει στη Μεγάλη Παναγία και στον λαμπρό Ναό του Αγίου Βασιλείου για να προσευχηθεί, ώστε η Χάρις του Τριαδικού Θεού να καταστήσει άξιο τον νέο Κληρικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων