20/12/2018 20/12/2018 Την καθιερωμένη αλλά όχι «συνηθισμένη» ποιμαντική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι». Η επίσκεψη έγινε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα. Ο Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας επισκέφθηκε τόσο τους θαλάμους των ασθενών, όσο και τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο ιατρούς, νοσηλευτές και...
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:29

Επίσκεψη Μητρ. Ιλίου στο Νοσοκομείο “Άγιοι Ανάργυροι”

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητρ. Ιλίου στο Νοσοκομείο “Άγιοι Ανάργυροι”

Την καθιερωμένη αλλά όχι «συνηθισμένη» ποιμαντική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Η επίσκεψη έγινε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα. Ο Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας επισκέφθηκε τόσο τους θαλάμους των ασθενών, όσο και τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων