25/01/2019 25/01/2019 Αντιπροσωπεία μαθητών των Μοντεσσοριανών Σχολείων επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου και παρέδωσε ποσότητα λαδιού και σημαντικό χρηματικό ποσό, τα οποία συγκέντρωσαν οι μαθητές και τα προσέφεραν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οι μαθητές συνομίλησαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα και δέχθηκαν την ευαρέσκεια και τον έπαινό του για την προσπάθεια που κατέβαλαν για...
25 Ιανουαρίου, 2019 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2019 - 13:34

Προσφορά μαθητών στην Ι.Μ. Ιλίου

Διαδώστε:
Προσφορά μαθητών στην Ι.Μ. Ιλίου

Αντιπροσωπεία μαθητών των Μοντεσσοριανών Σχολείων επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου και παρέδωσε ποσότητα λαδιού και σημαντικό χρηματικό ποσό, τα οποία συγκέντρωσαν οι μαθητές και τα προσέφεραν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οι μαθητές συνομίλησαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα και δέχθηκαν την ευαρέσκεια και τον έπαινό του για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να συγκεντρώσουν τα αγαθά που προσέφεραν, όπως δέχθηκαν και τις ευχές του για πρόοδο στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων