18/11/2018 18/11/2018 Σήμερα θα λάβει χώρα η πρώτη σύναξη κατηχητών της ιεράς μητροπόλεως Ιλίου. Πιο συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, προσκαλεί τους ιερείς-υπευθύνους νεότητας των ενοριών και τους κατηχητές/κατηχήτριες της Ιεράς Μητροπόλεως στην πρώτη σύναξη του κατηχητικού έτους 2018-2019. Η σύναξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, όπως προαναφέρθηκε, στις 18.00, στην αίθουσα του Ιερού...
18 Νοεμβρίου, 2018 - 10:41

Σήμερα η πρώτη σύναξη κατηχητών στη Μητρόπολη Ιλίου

Διαδώστε:
Σήμερα η πρώτη σύναξη κατηχητών στη Μητρόπολη Ιλίου

Σήμερα θα λάβει χώρα η πρώτη σύναξη κατηχητών της ιεράς μητροπόλεως Ιλίου. Πιο συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, προσκαλεί τους ιερείς-υπευθύνους νεότητας των ενοριών και τους κατηχητές/κατηχήτριες της Ιεράς Μητροπόλεως στην πρώτη σύναξη του κατηχητικού έτους 2018-2019.

Η σύναξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, όπως προαναφέρθηκε, στις 18.00, στην αίθουσα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάξεως, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Δρ. Θεολογίας-Φιλόλογος, μέλος της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής Νεότητος, θα ομιλήσει με θέμα: «Προτάσεις για σύγχρονα κατηχητικά προβλήματα». Θα ακολουθήσει συζήτηση και κατόπιν η επίδοση κατηχητικού υλικού και διορισμών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων