02/11/2018 02/11/2018 Πρόσκληση σε όλους τους κατηχητές και τις κατηχήτριες απηύθυνε ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εν λόγω Μητρόπολης, “Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, προσκαλεί τους ιερείς-υπευθύνους νεότητας των ενοριών και τους κατηχητές/κατηχήτριες της Ιεράς Μητροπόλεως στην πρώτη σύναξη του κατηχητικού έτους 2018-2019. Η σύναξη...
02 Νοεμβρίου, 2018 - 18:32

Σύναξη Κατηχητών στη Μητρόπολη Ιλίου

Διαδώστε:
Σύναξη Κατηχητών στη Μητρόπολη Ιλίου

Πρόσκληση σε όλους τους κατηχητές και τις κατηχήτριες απηύθυνε ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εν λόγω Μητρόπολης, “Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, προσκαλεί τους ιερείς-υπευθύνους νεότητας των ενοριών και τους κατηχητές/κατηχήτριες της Ιεράς Μητροπόλεως στην πρώτη σύναξη του κατηχητικού έτους 2018-2019. Η σύναξη θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου. Κατά τη διάρκεια της συνάξεως, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Δρ. Θεολογίας-Φιλόλογος, μέλος της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής Νεότητος, θα ομιλήσει με θέμα: «Προτάσεις για σύγχρονα κατηχητικά προβλήματα». Θα ακολουθήσει συζήτηση και κατόπιν η επίδοση κατηχητικού υλικού και διορισμών. Η συμμετοχή όλων κρίνεται απολύτως απαραίτητη”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων