05/11/2021 05/11/2021 Το 40ήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Ηγουμένης, Μοναχής Μελετίας, θα τελεστεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στη μονή της μετανοίας της, στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας, όπου καθοδηγούσε πνευματικά τα τελευταία χρόνια. Το μνημόσυνο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας. Η Μακαριστή Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γενεθλίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας, Μοναχή Μελετία...
05 Νοεμβρίου, 2021 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2021 - 20:51

40ήμερο μνημόσυνο της Ηγουμένης της Μονής Ντάρδιζας

Διαδώστε:
40ήμερο μνημόσυνο της Ηγουμένης της Μονής Ντάρδιζας

Το 40ήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Ηγουμένης, Μοναχής Μελετίας, θα τελεστεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στη μονή της μετανοίας της, στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας, όπου καθοδηγούσε πνευματικά τα τελευταία χρόνια. Το μνημόσυνο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας.

Η Μακαριστή Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γενεθλίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας, Μοναχή Μελετία εκοιμήθη εν Κυρίω στις 2 Οκτωβρίου 2021. Κατά την Εξόδιο Ακολουθία της που είχε τελεστεί στις 4 Οκτωβρίου 2021, πλήθος κλήρου και λαού έδωσε τον τελευταίο ασπασμό στην μοναχή Μελετία, η οποία με τον γλυκύτατο τρόπο της ήταν πάντοτε αγαπητή σε όλους. Έδειξε με το βίο της πως ήταν μοναχή που κρατούσε την ακρίβεια της μοναχικής ζωής, έχοντας γνωρίσει στη ζωή της τι σημαίνει αμέριμνος νους, μέσω της υπακοής και της προσευχής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων