30/10/2021 30/10/2021 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου, θα τελεστεί αύριο, Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021,  στον Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα λάβει χώρα η εις διάκονον χειροτονία του ιεροψάλτου κ. Διονυσίου Λαμπρόπουλου. Προσκαλείται ο ιερός κλήρος και ο φιλόχριστος λαός όπως προσέλθει και...
30 Οκτωβρίου, 2021 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2021 - 14:57

Αγγελτήριο χειροτονίας σε ιεροδιάκονο

Διαδώστε:
Αγγελτήριο χειροτονίας σε ιεροδιάκονο

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου, θα τελεστεί αύριο, Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021,  στον Ι.Ν. Αγίων Μυροφόρων και Νικοδήμου.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα λάβει χώρα η εις διάκονον χειροτονία του ιεροψάλτου κ. Διονυσίου Λαμπρόπουλου. Προσκαλείται ο ιερός κλήρος και ο φιλόχριστος λαός όπως προσέλθει και συμπροσευχηθεί για τον νέο κληρικό, ο οποίο θα διακονήσει την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων