15/04/2023 15/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρούπολεως κ. Αθηναγόρας προεξήρχε χθες των λιτανευτικών πομπών του Επιταφίου και του νεκρώσιμου τρισαγίου στα κοιμητήρια Αχαρνών, Πετρουπόλεως και Άνω Λιοσίων. Σε κάθε λιτανευτική πομπή παρευρίσκονταν, εκτός από δεκάδες πιστούς και εφημερίους των κοιμητηρίων, οι δήμαρχοι και μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων. Στις Αχαρνές παρευρισκόταν ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπυρίδων...
15 Απριλίου, 2023 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2023 - 18:47

Ακολουθία Επιταφίου σε κοιμητήρια εντός της Μητρόπολης Ιλίου

Διαδώστε:
Ακολουθία Επιταφίου σε κοιμητήρια εντός της Μητρόπολης Ιλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρούπολεως κ. Αθηναγόρας προεξήρχε χθες των λιτανευτικών πομπών του Επιταφίου και του νεκρώσιμου τρισαγίου στα κοιμητήρια Αχαρνών, Πετρουπόλεως και Άνω Λιοσίων.

Σε κάθε λιτανευτική πομπή παρευρίσκονταν, εκτός από δεκάδες πιστούς και εφημερίους των κοιμητηρίων, οι δήμαρχοι και μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων.

Στις Αχαρνές παρευρισκόταν ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπυρίδων Βρεττός καθώς και η υφυπουργός κα Σοφία Ζαχαράκη, ο βουλευτής κ. Βασίλειος Οικονόμου και ο υποψήφιος βουλευτής κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Στα Άνω Λιόσια παρευρισκόταν ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων