02/03/2019 02/03/2019     Αύριο θα τελεσθεί η χειροτονία σε πρεσβύτερο του π. Ιωάννη Ράπτη στο Ίλιον. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης: “Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας θα τελέσει την εις πρεσβύτερον χειροτονία του ιεροδιακόνου Ιωάννη Ράπτη, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου. Καλούνται οι πιστοί...
02 Μαρτίου, 2019 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2019 - 14:26

Αύριο η χειροτονία σε πρεσβύτερο του π. Ιωάννη Ράπτη

Διαδώστε:
Αύριο η χειροτονία σε πρεσβύτερο του π. Ιωάννη Ράπτη

    Αύριο θα τελεσθεί η χειροτονία σε πρεσβύτερο του π. Ιωάννη Ράπτη στο Ίλιον. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης: “Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας θα τελέσει την εις πρεσβύτερον χειροτονία του ιεροδιακόνου Ιωάννη Ράπτη, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου. Καλούνται οι πιστοί να τιμήσουν το σημαντικό αυτό Εκκλησιαστικό γεγονός, που αφορά όλη την Ιερά Μητρόπολη αλλά και όλη την Εκκλησία του Χριστού, καθώς ένας νέος πρεσβύτερος θα παραλάβει την παρακαταθήκη του Χριστού και θα αποσταλεί από τον Επίσκοπο στη διακονία του λαού του Θεού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων