13/02/2024 13/02/2024 Όπως κάθε χρόνο, αντιπροσωπεία μαθητών από τα Μοντεσσοριανά Σχολεία μαζί τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν, παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και την Ιερά Μητρόπολη σημαντική ποσότητα ελαιόλαδου, με σκοπό να διατεθεί σε κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες που στερούνται αυτό το πολύτιμο αγαθό. Η παράδοση έγινε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στα...
13 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2024 - 17:07

Διανομή ελαιόλαδου σε ευάλωτες οικογένειες από την Ι.Μ. Ιλίου και τα Μοντεσσοριανά Σχολεία

Διαδώστε:
Διανομή ελαιόλαδου σε ευάλωτες οικογένειες από την Ι.Μ. Ιλίου και τα Μοντεσσοριανά Σχολεία

Όπως κάθε χρόνο, αντιπροσωπεία μαθητών από τα Μοντεσσοριανά Σχολεία μαζί τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν, παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και την Ιερά Μητρόπολη σημαντική ποσότητα ελαιόλαδου, με σκοπό να διατεθεί σε κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες που στερούνται αυτό το πολύτιμο αγαθό.

Η παράδοση έγινε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Καματερό, όπου ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τα παιδιά, τους μίλησε και τους έδωσε μικρό αναμνηστικό για αυτή την φιλάνθρωπη πράξη τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων