09/10/2019 09/10/2019 Μεγάλη και συγκινητική υπήρξε η προσέλευση στην Αιμοδοσία που διοργανώθηκε για μία ακόμη φορά στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐας Κυριακού. Στη σελίδα του στο facebook o Ιερός Ναός ανάρτησε όμορφες και χαρακτηριστικές εικόνες ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους προσήλθαν. “Σας ευχαριστούμε όλους...
09 Οκτωβρίου, 2019 - 16:48
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2019 - 16:49

Έδωσαν αίμα για καλό σκοπό στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Διαδώστε:
Έδωσαν αίμα για καλό σκοπό στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Μεγάλη και συγκινητική υπήρξε η προσέλευση στην Αιμοδοσία που διοργανώθηκε για μία ακόμη φορά στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐας Κυριακού.

Στη σελίδα του στο facebook o Ιερός Ναός ανάρτησε όμορφες και χαρακτηριστικές εικόνες ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους προσήλθαν.

“Σας ευχαριστούμε όλους για μια ακόμα φορά για την ενεργό συμμετοχή σας στην τράπεζα αίματός μας, αποδεικνύοντας έτσι εμπράκτως την αγάπη για τον συνάνθρωπο και το βαθύτατο πνεύμα αλτρουισμού που διακατέχει όλους. Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες του φιλοπτώχου για την επιμέλεια του υπέροχου γεύματος, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων Αγλ.Κυριακού. Ο Θεός μαζί σας!”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων